Experiențe coffee corporate

Iată doar două dintre experiențele pe care vi le propunem pentru echipe, colegi sau chiar pentru întreaga organizație.

Workshop - Discover & blend – the spirit of coffee

O mică incursiune în istoria și geografia fascinantă a cafelei în care participanții vor parcurge mai multe probe teoretice și amuzante, mituri vs. realitate și în care vor experimenta și descoperi diferențele între diferitele tipuri de cafele.
De asemenea, vom experimenta cum mirosul și gustul ne influențează, vom descoperi 3 regiuni ale lumii și influențele specifice și vom vedea cum spiritul cafelei ne va ajuta să ne descriem echipa și pe cei din jur.
The spirit of coffee este de fapt the spirit of life și cu siguranță după acest atelier vom fi mai atenți la cei din jur și gusturile, aromele și mirosurile ce ne înconjoară.
Durată: 2-6 ore
Participanți: 10-30

Workshop Blend & More. Your blend. The perfect blend.

În cadrul acestui atelier, participanții vor descoperi și experimenta gusturile cafelei și cum o ceașcă de cafea poate îmbina toate cele 4 gusturi.
Și cum gusturile diferă la noi toți, cafeaua de specialitate îi va ajuta pe participanți să-și definească și să-și creeze propriul gust, propriul blend de cafea.
”Your Blend. The perfect blend” este de fapt gustul perfect, gustul pe care fiecare dintre noi îl caută și pe care numai noi îl putem defini. Acest atelier te va ajuta să definești care sunt ingredientele de care tu ai nevoie în viață pentru a identifica perfecțiunea.
Durată: 2-6 ore
Participanți: 10-60